Miért kössek utasbiztosítást?

A címadó kérdés sok ember fejében megfordul, és szerencsére sokan döntenek ma már amellett, hogy bebiztosítják magukat egy-egy utazás során. Nem véletlenül javasoljuk ezt a megoldást az ügyfeleknek, hiszen számtalan bosszúságtól mentesülnek egy esetleges probléma, baleset esetén, de akár elég csak arra gondolni, hogy mit kezdünk akkor, ha külföldön sürgősen orvoshoz kellene mennünk.

 

Ugye milyen jó lenne abban a tudatban, örömmel és nyugalomban tölteni a megérdemelt szabadságunkat, hogy bármi is történik velünk, a biztosítónk gondoskodik arról, hogy a legjobb ellátásban, kiszolgálásban, ügyintézésben legyen részünk?

 

Ha Ön utazást tervez, kérje ajánlatunkat, mert a nyugalomra és biztonságra fordított, általunk kiszámolt összeg kevesebb szokott lenni, mint azt az ügyfelek gondolják.

 

Sokkal jobb előre kalkulálni, mint utólag, sűrű fejvakarás közben azon tanakodni egy ismeretlen helyen, hogy kitől kérjünk segítséget, ha eltűnnek az irataink, ha megbetegszünk, ha kárt okozunk. Jobb, ha nem kell azon gondolkoznunk, hogy melyik rokonunkkal utaltassunk pénzt ahhoz, hogy megoldhassuk a problémánkat.

 

Gondolkodjunk mi Ön helyett, így nem marad Önnek más hátra, mint élveznie a kikapcsolódását!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.