Egészségbiztosítás

 

Aggodalom helyett megelőzés!

 

  • Nem kell felesleges időt és energiát áldoznia arra, hogy megtalálja a megfelelő orvost és ellátást, így teljes mértékben a gyógyulásra koncentrálhat.
  • Nem kell vizsgálatonként fizetni a magánorvosi-ellátásért, a biztosítási díjért (havi, negyed-, fél- vagy éves díjfizetés lehetséges) legtöbbször korlátlan számú ellátásban részesülhet, orvosilag indokolt esetben.
  • Szakszerű betegellátásban részesülhet, szép környezetben.
  • 24 órában elérhető egészségügyi tanácsadás, betegútszervezés.
  • Nincs várólista és hálapénz.
  • A lehetséges szűrővizsgálatok előre tervezhetőek, ami segíthet megelőzni a komolyabb betegségek kialakulását.
  • Négy különböző csomagból választhatja ki a megfelelő szolgáltatásokat.

 

Balesetbiztosítás

 

Védelem a váratlan helyzetekben: gyors és megbízható segítség baleset, betegség vagy halál esetén. Összeállíthatja, hogy pontosan milyen kockázatokra szeretne biztosítást kötni: csak azért fizet, amire valóban szüksége van.

Keresőképtelenségi szolgáltatás választásával baleset vagy betegség esetén az adott időre járó táppénzt kiegészítheti, így pótolva kieső jövedelmét és javítva életminőségét.

Kritikus betegség diagnosztizálása esetén a biztosított kérésére – előrehozott szolgáltatásként – kifizetjük a halál esetére vonatkozó biztosítási összeget, amelyet akár a gyógykezelésére is fordíthat.

Hitelfedezetként is használható

Pénzügyi segítséget kaphat a leginkább félt betegségekkel vívott küzdelemben, lehetőséget adva a magasabb színvonalú egészségügyi ellátásra, azt követően pedig esélyt a mindennapi életbe való visszatérésre.

Daganatos betegség gyanúja esetén a diagnózis mielőbbi felállításában is segítséget nyújt a diagnosztikai szolgáltatás.

Váratlan tragédia után is megőrizheti a család életszínvonalát, így biztonságban tudhatja szeretteit.

 

Gondoljon már most a nem várt eseményekre és adatai megadásával – az űrlap kitöltésével – szakértőnktől személyre szabott ajánlatot kap.

 

Egészség, Balesetbiztosítás ajánlat